Blog

Nyomtat

modern cserépkályhaA cserépkályha nem csak a klasszikus stílushoz illik, hanem remek kiegészítője lehet korszerű lakásoknak is. Ötvözze a modern stílust az otthonos hangulattal!

A cserépkályha, bár alapvetően egy hagyományos fűtési eszköz és leggyakrabban a klasszikus, illetve vintage stílusú ingatlanokban található meg, remekül illeszthető a modern lakberendezést stílushoz is. Senkinek sem kell lemondania a cserépkályha nyújtotta előnyökről azért, mert az egyszerű, letisztult stílust kedveli.

A cserépkályhára még az új építésű ingatlanok tulajdonosai körében is nagy a kereslet, hiszen bár kétségkívül praktikusak és energiahatékonyak a korszerű fűtési módszerek, nem képesek olyan otthonos hangulatot teremteni, mint a kellemes fényű lángok játéka. A modern cserépkályhák még akár a minimális energiát felhasználó ingatlanokba, sőt, akár a passzívházakba is jól illeszthetőek.

Természetesen a cserépkályha építés során figyelembe kell venni, hogy az adott ingatlannak milyen fűtési energiaigénye és milyen hőszigetelése van, ám ezek a berendezésekremekül egyénre, egyéni igényekre szabhatók. Ha kifejezett cél a modern megjelenés is, akkor érdemes az egyszerű, letisztult, nem túldíszített dizájnt választani.

A cserépkályha mindig a lakás központi részén helyezkedik el, ahol szinte folyamatosan szem előtt van, ezértnem szabad elkapkodni a tervezését és kompromisszumot kötni a megjelenésével kapcsolatban. Ahhoz, hogy a lakás összképe harmonikus legyen, a cserépkályhának is illenie kell a többi berendezési tárgyhoz, bútorhoz. Cégünknél a cserépkályha építés során mindig az ügyfél elképzelései az elsők, így bátran kereshet minket akkor is, ha Ön is egy dekoratív, de megjelenésében is modern cserépkályhát szeretne.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a cserépkályhák iránt, és fontolgatja, hogy Ön is ezt a hagyományos fűtési módszert választja, forduljon hozzánk bizalommal és kérje részletes tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

 Kályhacsempemanufaktúra facebook megosztás