Blog

Nyomtat

kályhacsempe gyártásKedveli az egyedi megoldásokat? Fűtőeszköz beszerzésére készül? A legjobb választás a kályhacsempével burkolt berendezés, amit egyéni kérése szerint nyújtunk.

Széles körben ismertek és népszerűek a kandallók, a cserépkályhák napjainkban is. Ezek a régóta közkedvelt fűtőeszközök nem csak a meleget, hanem a kellemes hangulatot is biztosítják, valamint páratlan berendezési elemként töltik be a szerepüket.

Ha kandalló vagy cserépkályha, esetleg tűzhely beszerzését tervezi, érdemes a burkolóanyagra kiemelt figyelmet fordítani. A nálunk kapható termékek mindegyike egyedi kályhacsempével burkolt, ami eleget tesz minden elvárásnak.

Nagy tapasztalattal, régóta végezzük a kályhacsempe gyártást. Széles választékkal várjuk, és minden terméket kézi megmunkálással, magas samott tartalmú, prémium minőségű kerámia masszából biztosítunk.

Öntött technológiát alkalmazunk, és attól függően, hogy milyen kerámia mázak, dekorációk választására kerül sor, egyszer vagy többször történik a kályhacsempe kiégetése. A kiváló máz illeszkedési és színezhetőségi tulajdonságok lehetővé teszik az igazán különleges kivitelezést. A középcsempék, a félcsempék, valamint a sarokidomok, a dekorcsempék, a talapzatok, a párkányok, a kiegészítő idomok egyaránt megtalálhatóak a széles kínálatunkban.

A kályhacsempe gyártás során minden tényezőre ügyelünk, így időtálló, strapabíró termékek felhasználásával burkoljuk a berendezéseket. A műszaki és hőtechnikai tulajdonságok megfelelnek az elvárásoknak, amiről rengeteg pozitív visszajelzést is kapunk.

Ha egyedi kályhacsempékkel burkolt, egyéni elképzeléseinek megfelelő fűtőeszközt helyez el az otthonában, több szempontból lehet elégedett. Nem csak a hatékony fűtést illetően valósíthatja meg a terveit, hanem stílusos, időtálló, barátságos hangulatot teremtő berendezéssel lehet gazdagabb.

Tekintse meg a különféle formákat, mintákat, és válasszon egyéni igényei szerint! Ha pedig nem találja az Ön számára tökéletes megoldást, ossza meg velünk az igényeit! Több évtizedes szakmai tapasztalattal állunk a rendelkezésére.

 Kályhacsempemanufaktúra facebook megosztás