Blog

Nyomtat

Kandalló stílusok, kandalló, kandalló építés, rusztikus kandalló, skandináv stílusú kandalló, modern kandallóKandalló építését tervezi? Szeretne minden szempontból kiváló eredményre jutni? Nem csak a típus, hanem a kandalló stílusa is meghatározó.

Ha ingatlan kivitelezésére készül, vagy a meglévő fűtőberendezést kívánja lecserélni, több szempontot szükséges figyelembe venni. Kiváló megoldás a kandalló működtetése, aminek köszönhetően egyszerre gondoskodhat otthona melegéről, valamint a hangulatos környezetről is.

A tűz, a parázs látványa meghitt pillanatokkal teheti nyugodtabbá, szebbé a lakók mindennapjait. Ha pedig körültekintően lesznek a stílus, a színek is megválasztva, akkor a kandalló egy különleges berendezési elemként is kitűnően tölti be a szerepét. Érdemes minden részletre időt és figyelmet fordítani.

Milyen stílusban épülhetnek kandallók? Egyéni elképzelésére van bízva, hogy pontosan melyik megoldás mellett dönt. Rusztikus kandalló, skandináv stílusú kandalló, valamint modern kandalló kivitelezésére is van lehetőség.

Ha előnyben részesíti a természetes anyagokat, és igyekszik időtálló, többfunkciós berendezési elemeket használni, akkor érdemes rusztikus kandallót rendelni.

Régebbi építészeti korszakra emlékeztetheti az eklektikus stílus, ilyenkor mészkővel, márvánnyal dolgoznak a szakemberek.

Amennyiben a tiszta, egyszerű módszerek híve, akkor célszerű skandináv stílusú kandallót működtetni, amely világosra, fehérre színezett falfelülettel, és általában nyitott tűztérrel rendelkezik.

Ha pedig az elegáns, korszerű megoldásokat kedveli, akkor érdemes a modern kandalló építését választani, amit tiszta, geometrikus formákból állítanak össze, és nem kerül sor sokféle anyag felhasználására.

Bármilyen stílus, kialakítás mellett dönt, keressen fel bennünket! Egyéni kérése szerint biztosítjuk az Ön számára tökéletes kandallót, amit eredeti zalaegerszegi kályhacsempével burkolunk. Kompromisszumok nélkül valósíthatja meg a terveit, kiváló minőségű, időtálló fűtőberendezést működtethet a segítségünkkel. Tekintse meg a korábbi munkáinkat! Készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

 Kályhacsempemanufaktúra facebook megosztás