Blog

Nyomtat

altKorszerű megoldást keres a magas hatásfokkal, hosszú időn keresztül tartó, hatékony fűtéshez? Ismerje meg a folytonégő, energiahatékony kandalló működését!

A fűtés biztosítása fontos feladat minden lakóingatlanban, és a különböző munkaterületeken is a hideg időszakban. Különböző berendezések állnak rendelkezésre, amelyek közül minden tulajdonos beszerezheti a számára legmegfelelőbbet.

A háztartások működtetése során egyre többen választják a kandallót, ami nem csak kiváló fűtőeszköz, hanem stílusos berendezési elem is. Különféle alakú és méretű, más-más működtetésű termékek alkalmazására van lehetőség, többek között a folytonégő kandalló üzemeltetésére is.

Az energiahatékony kandalló akár 8-10 órán keresztül fűt magas hatásfokkal. Egy megrakás szükséges hozzá, és fojtott légáramlással biztosítható a meleg, ezáltal lassabb az égés, hatékonyabb a hőenergia leadása.

NFD szabvány szerinti bevizsgálást követően tekinthető folytonégő kandallónak a berendezés. A megrakást követően, 10 óra csökkentett üzemmód után újraéleszthetőnek kell lennie a tűznek a parázságyból.

Érdemes a folytonégő kandallóbetéteket főfűtésként használni, így jóval költséghatékonyabban és egyenletesebben tarthat meleget, mint gázzal. Befűtést követően tanácsos a kandallót nagyobb fokozatban üzemeltetni, az újrarakás után pedig a csökkentett üzemmódot választani. Éljen ezzel a nagyszerű lehetőséggel, hiszen sokat takaríthat meg, és egész nap elégedett lehet a hőmérséklettel!

Hosszabbítsa meg az égésidőt, és gondoskodjon a fűtésről energiahatékony módon! Könnyen biztosíthatja a komfortos, takarékos módszert, ha kihasználja a folytonégő kandalló előnyeit.

Nálunk lehetősége van a fűtőberendezését egyéni igényeinek megfelelően kiválasztani. Egyedi zalaegerszegi kályhacsempével burkolt termékeket kínálunk, amelyeket kérés szerint kivitelezünk. Bármilyen kandalló építését tervezi, érdemes hozzánk fordulni, hiszen rövid időn belül juthat kiváló megoldásra. Kérje a tanácsunkat, és ossza meg az elképzeléseit a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

 Kályhacsempemanufaktúra facebook megosztás