Blog

Nyomtat

központi fűtéses kandallóFűtőberendezés kiválasztása előtt áll? Több helyiséget szeretne stílusos eszközzel felfűteni? Érdemes a központi fűtéses kandalló működtetése mellett dönteni!

A hideg hónapokban nélkülözhetetlen a fűtés a lakóingatlanokban, és a munkavégzésre kialakított épületekben is. Bizonyára Ön is szeretné a legjobb módszert alkalmazni, és igyekszik minden szempontot figyelembe venni a megfelelő fűtőeszköz beszerzése alkalmával.

A folyamatosan emelkedő energiaárak miatt egyre többen váltanak megújuló energia felhasználására. Széles körben népszerű a faanyag, amit sokan választanak kandalló építése miatt. Ez a fűtőberendezés lehetővé teszi a szoba gyors, tartós felmelegítését, és más szempontból is előnyös.

Bármilyen stílust kedvel leginkább, lehetősége van a kandallót eszerint megrendelni. Hozzáértő szakembereink különféle megoldásokkal várják, egyéni igényei szerint válogathat a színek, a motívumok közül. Klasszikus, designos, minimál stílusos termékek beépítésére egyaránt van lehetőség.

Egyedi, látványos, költséghatékonyan működtethető eszközzel biztosíthatja a meleget, ha légfűtéses kandalló alkalmazására kerül sor, vagy vízteres kandallót vásárol az otthonába. Ha nem csak egy szobát, hanem egyszerre több helyiséget szeretne eredményesen fűteni, akkor a legjobb módszer a központi fűtéses kandalló üzemeltetése.

A légcsatornázható kandalló rendszere könnyen kivitelezhető, hatékony. Speciálisan kialakított kandallóventilátor teszi lehetővé, hogy egy hőszigetelt csőhálózaton keresztül, esztétikus légbefúvó segítségével, több szinten áthaladva is eljusson a meleg levegő az ingatlan különböző pontjaiba.

A vízteres központi fűtéses kandalló csatlakoztatható a meglévő fűtésrendszerhez, így lehetővé teszi önállóan a teljes épület fűtését. Tanácsos puffertartályt használni, amiben könnyen tárolható az előállított meleg víz, ezáltal később rendelkezésre áll.

A korszerű módszereknek köszönhetően lehetőség van túlmelegedés elleni védelemre a tűztérben, így megelőzhetőek a problémák.

Tekintse meg egyedi kályhacsempével burkolt termékeinket, és rendeljen egyéni elképzelései szerint! Kérje a segítségünket a megbízható, hosszú távú működtetéshez!

 Kályhacsempemanufaktúra facebook megosztás